Ewy-Wit

Startende bedrijven

Startende bedrijven zijn één van onze grootste doelgroepen voor webhosting. Het is als bedrijf enorm belangrijk om een website te hebben. De website is voor veel klanten namelijk een belangrijk punt waar ze een bedrijf op uitzoeken. Eén van de belangrijkste onderdelen van het hebben van een website, is het webhosting gedeelte.
Voor de webhosting kunt u goed bij ons terecht. Door bij ons voor webhosting te kiezen, is het mogelijk om een prettig plekje op het internet voor uw website te hebben. Vooral voor startende bedrijven is een eigen plekje op het internet een prettige manier om te beginnen.

0 +
Jaar ervaring

Webhosting voor startende bedrijven

Onze webhosting is erg geschikt voor startende bedrijven. Wij proberen u als startend bedrijf namelijk zoveel mogelijk verder te helpen. Zo is het bij ons mogelijk om op verschillende manieren webhosting te ontvangen. Het is vooral afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur welke webhosting voor u de beste optie is. Hieronder ziet u de mogelijkheden.

Een plekje op een server

Het is bij ons als eerste mogelijk om een plekje op een server te krijgen. Dit houdt in dat u een server met een aantal andere websites deelt. Vooral voor startende bedrijven is een plekje op een server voldoende om mee te beginnen. In het begin is er namelijk nog niet zoveel verkeer naar uw website toe.
Met een plekje op een server is het mogelijk om te beginnen met uw website tot uw bedrijf en website flink gegroeid zijn. Wij bieden voor startende bedrijven de mogelijkheid om bij ons te blijven groeien. Dit doen wij door de mogelijkheid om onze webhosting te upgraden aan te bieden.

Een dedicated server

Als u meer op zoek bent naar een grotere plek voor uw website, is een dedicated server de beste optie om voor te gaan. Als u een startend bedrijf bent die veel potentie ziet of veel gebruikers in één keer op een website wilt hebben, is een dedicated server de beste optie.
Bij een dedicated server krijgt u een server die helemaal van uzelf is. Deze kunt u van ons huren. Voor de meeste startende bedrijven is een dedicated server te veel opslag. Soms kan het wel prettig zijn om dit alvast tot uw beschikking te hebben.

0 +
Klanten geholpen
0 +
Websites gehost
Een managed server

In sommige gevallen heeft u niet de tijd of de mogelijkheid om uw server en website zelf te onderhouden. Als u hier geen tijd voor heeft, kan een managed server de uitkomst bieden. Een managed server is een server die wij bijhouden. Dit houdt in dat u hier zelf geen werk aan hebt.
Alle updates die qua software en hardware gedaan moeten worden, worden door ons uitgevoerd. Ook kunt u direct gebruik maken van onze beste beveiliging. Voor websites die constant in de lucht moeten zijn zonder mogelijkheid tot storing, is een managed server ook de beste optie. Hierdoor wordt uw server namelijk 24/7 in de gaten gehouden door professionele IT’ers.

Webdesign

Niet iedere startende bedrijven hebben de kennis of de mogelijkheid om een website of webshop te ontwerpen. Hier kan veel tijd in zitten en levert niet altijd voldoende op. In sommige gevallen kan het daarom prettig zijn om dit uit te besteden. Bij ons is het mogelijk om dit uit te besteden.
Door nauw samen te werken, bieden wij startende bedrijven de mogelijkheid om een compleet persoonlijk design van een website of webshop te ontvangen van ons. Hierdoor is het design en de inhoud van de website of webshop volledig gebaseerd op uw bedrijf en de werkzaamheden van uw bedrijf.

Webdesign met webhosting

Op het moment dat u gebruik maakt van onze webdesign mogelijkheden, krijgt u hier automatisch webhosting bij. Dit houdt in dat wij uw website op onze servers zullen zetten en hier ook voor u kunnen onderhouden. Voor dit onderhoud is het mogelijk voor u om een soort abonnement bij ons af te sluiten. De beste manier om dit te doen, is door gebruik te maken van onze managed server.

Welke service hebben wij te bieden?

Naast webhosting en webdesign zijn er ook nog een aantal andere vormen van service die wij aan onze klanten te bieden hebben. Hieronder hebben wij de vormen van service die wij nog meer te bieden hebben opgesteld.

De beste beveiliging

Als eerste vinden wij het enorm belangrijk om onze klanten voldoende beveiliging te bieden. Als u een hosting pakket bij ons afneemt, verwacht u van onze kant natuurlijk dat er niets met uw server gebeurd. Daarom vinden wij het erg belangrijk om onze klanten de beste beveiliging te bieden.
Om dit te doen hebben wij een aantal professionele IT’ers die 24/7 de servers in de gaten houden. Als er iets gebeurt, wordt dit direct door ze opgemerkt en opgelost. Hierdoor heeft u nooit het probleem dat uw website uit de lucht is. Als dit wel het geval is, kunt u direct contact met ons opnemen via de telefoon!

Persoonlijke service

Wij vinden het erg belangrijk om voor iedereen maatwerk aan te bieden. Daarom hebben wij een persoonlijke service. Het is mogelijk om alles van uw website te beheren via een persoonlijke omgeving. Hier is het mogelijk om uw website of webshop te beheren.
Ook is het mogelijk om hier verschillende interessante dingen over uw website te zien. Zo kunt u hier dingen zien zoals alle statistieken van uw website. Dit zijn dingen zoals de hoeveelheid bezoekers op uw website van de laatste tijd. Zo kunt u de groei gemakkelijk bijhouden.

Bereikbaarheid

Als hosting bedrijf is het enorm belangrijk om voldoende bereikbaar te zijn. Daarom zijn wij altijd voor niet dringend contact te bereiken via de mail. Als u vragen heeft over de server of meer informatie van ons wilt, kunt u ons hier altijd contacteren.
Voor dringend contact is het mogelijk om ons telefonisch te bereiken. Als u op zoek bent naar persoonlijker contact is het ook mogelijk om dit telefonisch te doen. Een andere optie die u heeft, is bij ons langskomen om hier in overleg te kijken naar de mogelijkheden.