Ewy-Wit

Marketingbureaus

Voor marketingbureaus is het enorm belangrijk om een goede host te hebben. Dit is niet alleen belangrijk om professioneel over te komen, maar voor uw eigen klanten kan dit ook een belangrijk punt zijn.
Een marketingbureau maakt vaak websites en/of teksten voor andere ondernemingen. Om ervoor te zorgen dat deze websites goed kunnen draaien, is een goede server nodig. Hier komen wij in het plaatje. Als webhost kunnen wij u een prettige server bieden voor u en uw klanten.

0 +
Jaar ervaring

Hosting voor marketingbureaus

Een marketingbureau probeert haar klanten verder te helpen met de marketing van hun onderneming. Een belangrijk onderdeel van deze marketing in de website. Dit komt omdat de website de grootste stroom aan klanten naar de klant toe brengt.
Voor klanten is de website een belangrijke indruk. Daarom is het belangrijk dat deze soepel loopt. Door een goede webhost te hebben, werkt de website snel genoeg. Wij willen u als marketingbureau graag helpen met de hosting voor u en uw klanten.

Samenwerken voor uw klanten

Dit zullen wij doen door middel van een soort samenwerking. Wij kunnen de online ruimte bieden die u en uw klanten nodig hebben. Voor een marketingbureau is het erg belangrijk om een betrouwbare host te hebben om op te rekenen.
Om zoveel mogelijk zekerheid aan u te kunnen bieden, is het mogelijk voor ons om een SLA op te stellen. Dit is een Service Level Agreement. Door zo’n overeenkomst te sluiten, is het mogelijk om u meer zekerheid te bieden. Een SLA stelt ons namelijk verantwoordelijk voor het leveren van afgesproken kwaliteit.

Het huren van een eigen server

Door met ons samen te werken, kunnen wij een aantal servers tot uw beschikking te stellen. Uw eigen servers kunnen het erg makkelijk maken voor u en uw klanten om goed werkende websites te hebben. Door eigen servers te huren, kunt u namelijk de beste werkende websites aan uw klanten aanbieden.
Wij zullen er als host voor zorgen dat uw klanten voldoende ruimte krijgen voor hun website. Hierdoor kunt u als marketingbureau ook de beste service bieden voor uw eigen klanten. Door ons de server en de hosting te laten regelen, kun u zich weer helemaal focussen op de marketing.

0 +
Klanten geholpen
0 +
Websites gehost
Een server voor uw klanten

Uw klanten hebben natuurlijk een goed werkende website nodig. Door uw klanten een goede website te bieden, is het voor u namelijk mogelijk om de beste kwaliteit aan diensten aan uw klanten te leveren. De websites van uw klanten moeten er natuurlijk goed uit komen te zien.
Door een server voor uw klanten bij ons uit te besteden, is het mogelijk om de beste service van ons te ontvangen. Natuurlijk is het hierbij belangrijk om hier extra service bij te krijgen. Zo zullen wij ervoor zorgen dat de server 24/7 goed blijven lopen en goed beveiligd zijn. Op die manier zorgen wij ervoor dat uw klanten geen problemen zullen ervaren met de hosting.

Uw eigen server

Naast de server voor uw klanten, is het bij ons ook mogelijk om uw eigen server te hebben. Zo kunt u een hele server voor u zelf krijgen. Op die manier is het mogelijk om de server op de beste manier te laten werken. Als er veel gebruikers tegelijkertijd op uw website zitten, werkt deze optimaal als u uw eigen server heeft.
Daarom is het mogelijk om een aantal servers tegelijkertijd bij ons te huren. Hierdoor kunt u een server voor u zelf en voor uw klanten huren. Op die manier kunt u de beste service van ons krijgen. Alle servers die u van ons huurt zullen we ook goed voor u beveiligen!

Onze service

Naast de hosting zijn er ook nog een aantal andere services die wij u aan kunnen bieden. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben wij verschillende soorten service aan te bieden. Het is mogelijk om de onderstaande services bij ons te krijgen.

De beste beveiliging

Wij vinden het erg belangrijk om de beste beveiliging te bieden voor uw servers en websites. Daarom zorgen wij ervoor dat uw servers altijd goed beveiligd zijn. Wij hebben een speciale beveiligingsafdeling die ervoor zorgt dat uw servers altijd veilig zijn.
Voor de beste beveiliging kunt u het beste kiezen voor een dedicated of zelfs een managed server. Op die manier houden wij uw server namelijk het beste in de gaten. Wij hebben een aantal specialisten tot onze beschikking die verantwoordelijk zijn voor de beveiliging van alle websites.
Zonder goede beveiliging is de kans aanwezig dat iemand vanuit de buitenkant in uw server probeert te komen. Door onze beveiliging zullen wij dit direct opmerken. Hierdoor is de kans heel klein dat u of uw klant schade oploopt van iemand die uw website probeert te hacken.

Persoonlijke service

Ook hebben wij persoonlijke service te bieden. Persoonlijke service is erg belangrijk als host. Wij kijken het liefste naar iedere klant apart. Hierdoor proberen wij zo persoonlijk te werk te gaan.
Om het voor u makkelijker te maken om onze diensten te gebruiken, hebben wij ervoor gezorgd dat we een persoonlijke omgeving hebben waar u gebruik van kunt maken. Deze persoonlijke omgeving zorgt ervoor dat u hier alle persoonlijke dingen kunt regelen. Als u bijvoorbeeld in de mail van uw website wilt kunt u dit hier doen. Ook de statistieken van uw website zijn hier te bekijken.

Bereikbaarheid

Het is natuurlijk enorm belangrijk voor een host om goed bereikbaar te zijn. Daarom is het mogelijk om ons op een aantal manieren te bereiken. Als u een vraag heeft die niet al te dringend is of contact met ons wilt zoeken, is het mogelijk om dit te doen via de mail.
Als u sneller contact wilt hebben, is dit natuurlijk ook een mogelijkheid. Dit kunt u doen door telefonisch met ons te bellen. Als u dit prettiger vindt, is het ook mogelijk om op locatie bij ons langs te komen op afspraak. Hierdoor kunnen we persoonlijk met elkaar overleggen. Als u op zoek bent naar specifiek maatwerk kunt u dit het beste in persoon overleggen.