Ewy-Wit

Waarom een managed server?

Wij bieden onze managed server en onderhoud diensten aan voor de vele bedrijven hier niet de tijd voor hebben. Het beheer van een server is tegenwoordig geen optie meer. Een slecht beveiligde server of een unmanaged server kan gemakkelijk gehackt worden. Dit kan leiden tot verschillende vervelende gebeurtenissen, zoals: Gegevensverlies, Downtime, Reputatieschade en Verlies van klanten Met onze managed server en onderhoud diensten hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Zo kunt u zich focussen op het runnen van het bedrijf!

maintenance

Wat is een server?

Een website bestaat uit gegevens die als u deze bekijkt via het internet naar uw computer of mobieltje gestuurd worden. Deze gegevens moeten ergens anders op een computer staan om naar u toe gestuurd te worden. Deze computer wordt ook wel een server genoemd. Als u een computer heeft, slaat u de gegevens die u download op een harde schijf op. Aangezien een website niet op uw eigen computer staat als u hieraan werkt, moet u dit op een andere harde schijf doen. Dit wordt gedaan op een server. Een server is een soort harde schijf die altijd via het internet te bereiken is.

De onderdelen van een server

Een server is krachtiger dan een computer. Dit komt doordat er honderdduizenden gebruikers tegelijkertijd gebruik kunnen maken van een server. Net als een laptop bestaat een server uit de volgende onderdelen: Een CPU RAM geheugen; Een harde schijf; Een moederbord; Koeling Op een server is zelfs een besturingssysteem te vinden. Als een bedrijf een server voor u openstelt om te gebruiken, noemt u dit hosting.

De managed server en onderhoud

Een managed server is precies wat de naam suggereert. Dit is namelijk een server die helemaal voor u onderhouden wordt. Bij een managed server krijgt u een dedicated server. Dit houdt in dat wij een server helemaal tot uw beschikking stellen. Deze server wordt helemaal door ons onderhouden. Voor een managed server en onderhoud zijn er aantal dingen die wij graag voor u willen doen. De volgende dingen kunnen wij voor u betekenen: Een prettige werkomgeving voor uw website; Volledig onderhoud van uw website en server; De nieuwste soft- en hardware van kwaliteitsmerken; Maatwerk (zoals SLA of webdevelopment); Volledige ontzorging op IT oppervlak; State of the art CDN; De beste beveiliging 24/7 monitoring; Back-ups; 100% groene hosting; Doordat u een dedicated server van ons krijgt, deelt u geen werkgeheugen met anderen. Dit zorgt ervoor dat uw website altijd optimaal kan werken.

icon-17

Wanneer kan een managed server en onderhoud van pas komen?

Onze managed server en onderhoud diensten kunnen voor veel bedrijven van pas komen. Er zijn een aantal situaties waarin onze diensten erg prettig kunnen zijn. Dit zijn de volgende situaties

icon-22

Meer tijd voor de hoofdzaken

De meeste bedrijven hebben wel wat beters te doen dan het hosten van hun eigen website. Aangezien onderhoud veel tijd kan kosten, zijn onze managed server en onderhoudsdiensten voor deze bedrijven erg geschikt! Aangezien wij constant bezig zijn met het updaten en beveiligen van uw website, heeft u meer tijd om u te focussen op de hoofdzaken. Hierdoor heeft u niet de noodzaak om binnen de onderneming een nieuwe functie op te stellen voor het onderhouden van de hosting.

security
managed vps
icon-19

Betere beveiliging van de website

Wij hebben als hostingprovider een eigen beveiligingsafdeling. Deze is constant bezig met het beveiligen van de infrastructuur en het netwerk van onze hostingdiensten. Hier zitten een aantal specialisten op. Deze specialisten houden constant in de gaten of er wat verdachts binnenkomt op uw server.

icon-26

De hoge beschikbaarheid

Door onze 24/7 monitoring zijn onze diensten uiterst geschikt voor websites die altijd beschikbaar moeten zijn of in één keer enorm veel gebruikers aan moet kunnen. Hierbij moet u denken aan een groot e-commerce platforms of een evenementenwebsite. Deze websites moeten constant beschikbaar zijn en ook veel gebruikers in één keer aankunnen. Als de website niet helemaal lekker loopt, kunt u als bedrijf reputatieschade oplopen of geld mislopen. Onze managed server en onderhoud zorgt ervoor dat de beschikbaarheid constant is. Ook als er een piek is aan de hoeveelheid bezoekers die uw website ontvangt, zullen wij ervoor zorgen dat ze constant bij u terecht kunnen!

icon-12

Betere dienstverlening

Als bedrijf kunt u soms een slechte ervaring hebben met een andere host. Dit kan bijvoorbeeld komen door een shared server. Hierdoor kan de server namelijk regelmatig offline gaan of er traag worden. Dit wordt vooral veroorzaakt doordat u de rekenkracht met een andere website moest delen. Hierdoor kan de server normaal verkeer ook niet meer aan. Ook kunnen er problemen ontstaan doordat andere hostingproviders geen problemen oplossen. Bij ons kunt u een partij verwachten die constant met u meedenkt. Als er problemen zijn met de IT-omgeving, zullen wij dit direct oplossen en de beste uitkomst bieden. Met onze managed server en onderhoud vinden wij het namelijk belangrijk om met u als bedrijf mee te kunnen groeien.

Support van onze managed server en onderhoud dienst

Wij vinden het erg belangrijk om bij onze managed server en onderhoud diensten voldoende support te bieden. Het is als bedrijf enorm belangrijk om op uw host te kunnen rekenen. Daarom zijn wij altijd zoveel mogelijk bereikbaar voor support. U kunt ons op verschillende manieren bereiken. Als de problemen niet zo dringend zijn, zijn we altijd direct te contacteren via de mail. Op het moment dat u gebruik wilt maken van onze diensten, kunt u ook altijd via de mail contact zoeken over de mogelijkheden. Als de problemen dringend zijn of u liever persoonlijk contact wilt, zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. Soms is het prettiger om alles in het echt te kunnen zien. Daarom bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid om even langs te komen. Hierdoor kunt u alle mogelijkheden met uw eigen ogen bekijken! Meta: Bent u op zoek naar een managed server en onderhoud van deze server? Kijk hier voor meer informatie!

Waarom Ewy?

Schaalbare hosting

Veilige omgeving

Alle hosting servers zijn beveiligd met de nieuwste security maatregelen.

99.9% Uptime Guarantee

Onze uptime garantie staat vast in een SLA. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Snelle levering

Wij leveren alle servers snel op, en bovendien werken ze ook razendsnel.

24/7 Support

Wij leveren 7 dagen in de week support voor onze hosting services.

Klanten aan het woord

Wat onze klanten zeggen

Nog niet overtuigd? Bekijk onze klantreviews!