Ewy-Wit

Compleet (re)design website/webshop

Een compleet (re)design website/webshop kan belangrijk zijn voor de marketing van uw bedrijf. Aangezien het grootste gedeelte van de klanten online te vinden zijn, is het design van uw website één van de belangrijkste dingen om aan te pakken. Voor de marketing van uw bedrijf komt uw website erg goed van pas. Als er gezocht wordt naar uw naam of naar uw vakgebied, wilt u natuurlijk gevonden worden. Met een website wordt dit mogelijk. Om de website goed te laten werken, is het belangrijk om naar de volgende punten te kijken: De structuur van de website/webshop; De inhoud; Optimalisatie. Als u bij ons een compleet (re)design website/webshop kiest, gaan we samen kijken naar de mogelijkheden. Er wordt per bedrijf gekeken naar de mogelijkheden. Hierdoor proberen wij de beste websites/webshops te bieden!

Een compleet (re)design website/webshop uitbesteden

Als u een compleet (re)design website/webshop nodig heeft, is het ideaal om dit uit te besteden. Het kost veel tijd om dit te doen. Vooral als u niet voldoende verstand heeft van webdesign is het natuurlijk lastig en tijdrovend om een website/webshop in elkaar te zetten. Daarom kunt u dit bij ons uitbesteden.
Een professionele website/webshop is voor elke onderneming belangrijk om te hebben. Daarom kan een compleet (re)design website/webshop ideaal zijn voor ondernemingen.
Vooral als u kijkt naar MKB’ers, ziet u vaak dat de website niet ideaal is. Meestal is de website door het bedrijf zelf in elkaar gezet. Hier is natuurlijk niets mis mee, maar als u als bedrijf door wilt groeien, is een professionele website een benodigde. Daarom bieden wij onze diensten graag tot uw beschikking.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als webdesigners kunnen wij veel voor u betekenen. Zo kunt u het volledige ontwerpen van uw website in onze handen leggen. Om dit helemaal te kunnen doen, hebben wij natuurlijk de nodige informatie van u nodig. Daarom werken wij altijd nauw samen om uw website/webshop op de beste manier in elkaar te zetten.

Het ontwerpen van uw website/webshop

Wij gaan als eerste aan de slag met het ontwerpen van uw website/webshop. Dit kan op een aantal manieren in zijn werk gaan. Zo is het mogelijk om uw website/webshop volledig door ons te laten ontwerpen. Voor een volledig gepersonaliseerd design is dit de beste optie. Ook is het mogelijk om vanuit een template te gaan werken. Dit houdt in dat we een soortgelijke opmaak gebruiken die we vaker gebruiken. U kunt er ook voor kiezen om de template van uw eerder gemaakte website te hergebruiken. Hierna gaan we kijken naar de inhoud van de website. Dit is iets waar wij advies over kunnen geven, maar vooral aan u is. Vaak adviseren wij om de volgende inhoud op uw website te hebben staan: Diensten Prijzenlijst Over ons Contact Natuurlijk is het mogelijk om meer toe te voegen aan de inhoud. Voor deze inhoud is het mogelijk om de teksten door ons te laten schrijven. Wij hebben een professionele tekstschrijver inschakelen die deze teksten voor u kan schrijven.

icon-17

Het optimaliseren van uw website/webshop

Naast de inhoud van uw website/webshop is het optimaliseren ook enorm belangrijk. Dit komt omdat optimalisatie u beter gevonden kan laten worden. Des te beter u gevonden wordt, des te makkelijker het wordt om nieuwe klanten te krijgen.
Het optimaliseren van uw website/webshop zullen wij doen door middel van SEO. Dit is ook wel zoekmachine optimalisatie. Door een aantal technieken toe te passen op uw website en in de teksten die op uw website komen te staan, komt u hoger terecht in zoekmachines zoals Google.
Hiernaast zullen wij ook het visuele aspect van uw website/webshop optimaliseren. U wilt de beste indruk achterlaten op uw klanten en de bezoekers van uw website. Daarom is het visuele aspect ook enorm belangrijk om rekening mee te houden. Wij zullen uw website/webshop zo aantrekkelijk mogelijk maken voor potentiële klanten.

icon-22

Het onderhouden van uw website/webshop

Om goed gevonden te worden is het niet alleen belangrijk om alles te optimaliseren, maar uw website/webshop constant te blijven updaten. Dit kan gedaan worden door middel van een blog, maar het kan ook belangrijk zijn om de inhoud van de website te blijven updaten.
Als u nieuwe diensten aan wilt gaan bieden, is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk op uw website komt te staan. Door dit direct aan ons door te geven, kunnen wij het onderhouden van uw website ook helemaal voor u regelen.

website ontwikkeling
System administration concept vector illustration
icon-19

Het regelen van de hosting

Om een gebruik te maken van een website, heeft u hosting nodig. Hosting is iets wat gedaan wordt door iemand die een server met de juiste software heeft. Wij willen de hosting graag voor u regelen. Wij hebben verschillende servers tot onze beschikking waar we uw website/webshop bij kunnen maken. Een compleet (re)design website/webshop kan ook op onze server gemaakt worden.

icon-26

Voordelen alles onder 1 dak

Door ook de hosting bij ons te regelen, is het mogelijk om bij een vertrouwd bedrijf uw hosting te regelen. Het prettige aan onze hosting is dat u dit samen met het onderhoud van uw website/webshop kan afsluiten. Hierdoor hoeft u zelf niet constant bezig te zijn met uw website/webshop en de hosting.

icon-12

Het updaten van de software en hardware

Om ervoor te zorgen dat alles goed blijft werken, zijn wij constant bezig met het updaten van de software en de hardware. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw website/webshop en de server constant op de beste manier kunnen lopen. Als u dit wilt, kunt u voor meer zekerheid over de snelheid van uw website ook een managed server bij ons afsluiten.

Kwaliteit

Wij maken bij het updaten alleen maar gebruik van de beste software en hardware van de beste kwaliteitsmerken. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat u en snelle optimaal werkende website heeft. Voor elke website/webshop is het geschikt om gebruik te maken van onze diensten. Wij helpen u graag!

Waarom Ewy?

Schaalbare hosting

Veilige omgeving

Alle hosting servers zijn beveiligd met de nieuwste security maatregelen.

99.9% Uptime Guarantee

Onze uptime garantie staat vast in een SLA. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Snelle levering

Wij leveren alle servers snel op, en bovendien werken ze ook razendsnel.

24/7 Support

Wij leveren 7 dagen in de week support voor onze hosting services.

Klanten aan het woord

Wat onze klanten zeggen

Nog niet overtuigd? Bekijk onze klantreviews!